понеділок, 18 грудня 2023 р.

Конкурс фахової майстерності з професії "Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування"

✅️✅️✅️18 грудня 2023 р. у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки проведено конкурс фахової майстерності серед здобувачів освітніх послуг груп №1 та 2 з професії "Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування"
🔶️🔶️🔶️Конкурсні завдання учасники виконували у два етапи. Теоретичний тур, який передбачав перевірку професійно-теоретичних знань, проведено на базі STEM-кабінету, а практичний - на базі навчально-практичного центру електротехнічних робіт закладу освіти.
💡💡💡Практичний тур складався з двох етапів:
1) складання складної схеми освітлення та підключення розеток;
2) складання схеми запуску асинхронного електродвигуна з керуванням з двох місць.
Організаторами конкурсу створено безпечні умови праці на робочих місцях конкурсантів.
Оцінювало роботу учасників компетентне журі, яке відзначило високий рівень професійної майстерності всіх учасників. Конкурс засвідчив добрий рівень підготовки фахової майстерності конкурсантів, показав, що в навчальному закладі сформована певна система пошуку шляхів і форм роботи учнів, які успішно справились із більшістю завдань, вміло реалізовували свої знання на практиці.
📣📣📣За результатами виконаних завдань практичного і теоретичного турів та спільного рішення оргкомітету і журі, переможцями стали:
І місце - Білоокий Роман;
ІІ місце - Сидоряк Максим;
ІІІ місце - Штефюк Роман.
🎁📜📚Голова журі, директор Савелій ОДАЙСЬКИЙ, нагородив переможців та призерів конкурсу грамотами і цінними подарунками від учнівського профкому і побажав всім учасникам успіхів і у навчанні, і в розвиткові свого творчого потенціалу!










Немає коментарів:

Дописати коментар