середу, 20 грудня 2023 р.

🔥🔥🔥 В рамках декади професій електротехнічного спрямування 20 грудня 2023 року в фойє Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки відбулася виставка творчих робіт здобувачів освіти під керівництвом керівників груп Дениса Івана Степановича, Панчука Петра Вікторовича та Мінченко Наталі Аркадіївни. Кожна професія представила на виставці кращі роботи. Основним із завдань виставки є залучення учнівської молоді до різноманітних напрямів технічної творчості та саморозвитку.
🔶️🔶️🔶️Перед нашими здобувачами стояла задача інноваційного підходу до виготовлення освітлювальних приладів та декоративних світильників. Дуже святково виглядали експонати присвячені Різдвяній тематиці.
⚡️⚡️⚡️Вразили своєю витонченістю роботи групи №2. Для створення ексклюзивних світильників творча група здобувачів освіти групи №2 разом з викладачем інформаційних технологій Валентином Флорескулом робили креслення деталей світильника, програмували та друкували їх на 3D принтері у STEM-кабінеті. Дякуємо Валентину Любомировичу за допомогу.
Для здобувачів освіти це була чудова можливість показати свою креативність та вивчені навички на уроках виробничого навчання та гуртковій роботі.





Немає коментарів:

Дописати коментар