понеділок, 20 листопада 2023 р.

Відкрите засідання гуртка "Поштовий зв'язок"

     17 листопада 2023 року відповідно до плану роботи було проведено засідання гуртка на тему «Історія поштової марки, конверта та скриньки».

Мета заходу:  сформувати знання про пошту, їх можливості, принципи функціонування; удосконалювати дослідницькі навички (пошук інформації для повідомлення, презентацій, власні спостереження); виховувати стійкий пізнавальний інтерес до обраної професії; виховувати в здобувачів освіти прагнення до реалізації себе в суспільстві та спілкуванні.

    Захід було присвячено Всесвітньому дню пошти. На засіданні гуртка розглядалися цікаві відомості про поштовий конверт, поштову скриньку та поштову марку. Здобувачі освіти переглянули презентацію, дізналися різні цікаві факти про поштові атрибути, розглянули зразки поштових марок, особливо цікаві марки воєнного періоду випущенні АТ «Укрпоштою» та марки випущенні світовими поштовими адміністраціями на підтримку України в теперішній важкий період. На завершення засідання здобувачі освітніх послуг взяли участь у інтегрованій вправі LearningApss.



Немає коментарів:

Дописати коментар