пʼятницю, 3 листопада 2023 р.

 👍👍👍Важливою складовою формування якісного фахівця є постійна співпраця з представниками підприємств  для випускників та здобувачів освіти які навчаються в Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки. 

🧑👩Здобувачі та здобувачки освітніх послуг групи №1, 2, 14 та 15, що навчаються в Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки, разом в майстрами виробничого навчання  відвідали ЦЕНТР ТЕХОГЛЯДУ, ПЕРЕОБЛАДНАННЯ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ ВСІХ ТИПІВ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ м. Чернівці.




🚘🚛🚙Здобувачі та здобувачки освітніх послуг ознайомились з структурою підприємства, автоматизованою технікою, тонкощами та структурою підприємства. З великою цікавістю слухали керівника підприємства  Михайла Івановича, який ділився досвідом вирішення складних технічних процесів та сучасних технологічний новинок для удосконалення та модернізації. 

💙💜Ми щиро вдячні директору підприємства, Михайлу Івановичу за запрошення, цікаву екскурсію та приємну зустріч! Бажаємо Вам процвітання, стабільності, впевненого руху вперед, значущих професійних досягнень і злагодженої роботи колективу.

Немає коментарів:

Дописати коментар