пʼятниця, 25 жовтня 2019 р.

Відкритий бінарний урок

 
24.10.19 р. викладач Брандес О.С. та майстер виробничого навчання Мінчнко Н.А. провели відкритий бінарний урок на тему «Спецтехнологія експлуатації та ремонту електричних машин» для учнів групи №4, професія «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».
Викладач провів уже серію відкритих уроків, на яких демонструє міжпредметні зв’язки з виробничим навчанням та іншими дисциплінами.
До уроку викладач та майстер в/н підготували необхідне матеріально-технічне забезпечення: 7 стендів, 4 плакати, відеоролик, електронні осцилографи. Під час перевірки знань учні відповідали на поставлені питання та демонстрували роботу спец стендів.
Пояснення матеріалу було зроблено з дотриманням принципів навчання: науковість, доступність, наочність, проблемність, зв'язок навчання з життям. Дуже важливо те, що викладач до уроків разом з учнями готує робочі стенди для демонстрації матеріалу, це дає можливість сформувати професійні компетентності та застосовувати отримані знання в практичній діяльності. Уроки Омеляна Степановича завжди мають оптимальну структуру, логічність і послідовність викладу матеріалу, раціонально підібрані методи навчання та матеріально-технічне забезпечення. Молоді викладачі і майстри виробничого навчання переймають досвід роботи Омеляна Степановича.








Немає коментарів:

Дописати коментар